home » nieuws

Dedemsvaria 2016

Na de succesvolle varia van vorig jaar, heeft SSVD dit jaar weer besloten om aanwezig te zijn op de Dedemsvaria. Deze varia week waren we op zowel de dinsdag, de sportdag, als de donderdag aanwezig.

Er is door de KNSA een aanhanger beschikbaar gesteld om gebruikt te worden voor het promoten van de schietsport in Nederland. Een aantal vrijwilligers van de SSVD hebben deze wagen opgehaald en zijn dinsdag van 12 tot 18:00 en donderdag van 12 tot 21:00 aanwezig geweest op de Varia. Enerzijds om de schietsport te promoten, maar natuurlijk ook om onze schietvereniging te promoten.

We staan er soms versteld van hoe weinig mensen er op de hoogte zijn van het bestaan van een schietvereniging in Dedemsvaart. Via deze manier hebben we geprobeerd om hier wat aan te doen. Hoewel het weer niet helemaal meehielp hebben we toch de nodige aanloop gehad, we hebben een flink aantal mensen op bezoek gehad bij onze stand.

We hopen een aantal terug te zien op onze clubavonden en misschien wel lid worden van onze mooie vereniging.

Via deze weg willen we graag de vrijwilligers die hebben geholpen bij de activiteiten bedanken voor hun inzet en hopelijk tot volgend jaar.

In ons fotoalbum kunt u een kleine impressie krijgen van het evenement.

Overige nieuwsberichten